Bürosit Mistral Konferans Koltuğu

bürosit,seminer koltuğu,sinema koltuğu,konferans koltuğu,bürosit koltuk
Bürosit Mistral Konferans Koltuğu

Ülkenin en önemli kararlarının verildiği bu koltuklar, Anayasa Mahkemesi’nin Yüce Divan Salonu için özel olarak tasarlandıktan sonra Bürosit koleksiyonuna katıldı. Mistral deri kaplaması, ahşap kolçakları, ergonomisi ve şık tasarımıyla prestij projelerinin popüler bir ürünü. Bürosit Test Merkezi’nde mukavemet, denge ve mekanizma ömür testlerinden geçen ürün, kamusal alandaki yoğun kullanım için özel olarak geliştirildi.
Özellikle büyük şirket merkezleri ve kamu kuruluşları tarafından tercih edilen Mistral, kolçakların altından çıkan ahşap yazı sehpası ile son derece şık ve pratik. Monoblok gövdeden oluşan döşemesinin oturak ve arkalık tahtaları, alüminyum kalıpta preslenerek, ergonomiye uygun şekillendirilmiş papellerden oluşuyor. Monoblok yapı çanak şeklindeki oturak ve arkalık kısmına sahip. Oturağın ön tarafı ve arkalığın bel dayama bölgesi dış bükey formuyla vücudu sarıyor. Monoblok yapının oturak ve sırt kısımlarındaki minder deri veya suni deri kaplanarak imal ediliyor. 


Calsit

Büro ve ev mobilyası üretiminde Türkiye'nin en önemli bölgelerinden biri olan başkent Ankara'nın Siteler bölgesinde bulunan şirketimiz, modern büro koltukları ve masaları üreten en eski mağazalardan biridir. Ofis mobilyalarında çağı yakalamak ve müşterilerin arzularına hitap edebilmek için, kaliteyi ve en yeni modellerdeki ofis çizgilerini ucuza bulabilmek için firmamıza bekliyoruz çünkü,ofis mobilya katalogumuzda bulunan ve tamamı kendi üretimimiz olan oturma grupları ve masa takımlarını bulabileceğiniz gibi, kaliteyi arayanların tercihi yerli büro koltuğu modellerinden olan Bürosit ve Goldsit koltuk modellerini ve ihtiyaç halinde tamirat servis hizmetlerini de garantili olarak bulabilirsiniz.